Dus we testen

Lynn Molenaar

Op het eerste gezicht zijn vouwfietsen niet erg aerodynamisch, maar wat voor ons belangrijk is, is dat ze onder alle omstandigheden goed presteren. We hebben in de loop der jaren meer dan 100 testers op onze fietsen laten rijden. Hier is een korte blik op ons testproces.

Het eerste wat we doen bij het testen van een nieuw product is het verzamelen van informatie om de initiële betrouwbaarheid van het product vast te stellen. De eerste betrouwbaarheidstest omvat de test van het frame en het onderdeel en omvat een aantal standaard fietstests. De betrouwbaarheidstest is een van de belangrijkste aspecten van elk nieuw product. Deze test stelt ons in staat om een minimum niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid vast te stellen. De tweede stap in het betrouwbaarheidsproces is om vast te stellen hoeveel fietstijd de fiets kan volhouden. We nemen een reeks verschillende tests, waarvan sommige gebaseerd zijn op fietssnelheid.

Te vaak mensen kopen in de hype van een nieuwe fiets voordat ze goed te leren kennen. Als je niet bekend bent met een product, kun je aannemen dat het iets te maken heeft met een magisch proces, maar als je de fiets persoonlijk ziet, is het waarschijnlijk gewoon een heel goed stuk werk. Daarom delen we graag onze bevindingen, zodat u een geweldige vouwfiets vinden waar u dol op zult zijn.

Ons team van testers zijn experts in zowel vouwen als single speed cycling. We zijn ook experts in het krijgen van mensen om in te stemmen met de producten die we herzien proberen. Dus hoewel het altijd leuk is om een nieuwe fiets te vinden die je het gevoel geeft dat je een miljoen dollar hebt, weten we ook dat het moeilijk kan zijn om er een te vinden die bij je past. We hebben deze pagina gemaakt waar we de resultaten van onze tests delen.

We doen dit om de geldigheid van de methoden en normen van analyse vast te stellen, evenals om ons te helpen om de beste oplossing voor onze vragen en zorgen te vinden. We gebruiken een reeks testcycli om een product te testen, de prestaties van de componenten en hun reactie op verschillende omstandigheden. Onze testcycli zijn ontworpen om de meest effectieve manier van toepassen van een methode te identificeren. Op deze manier kunnen we het meeste uit onze tests halen door ervoor te zorgen dat de resultaten die we krijgen betrouwbaar en geldig zijn. Dit is een veel voorkomende methode die wordt gebruikt in een aantal gebieden en wordt gebruikt voor vele soorten onderzoek, waaronder:

Testen van materialen en componenten in hun uiteindelijke staat. Het uitvoeren van tests in samenwerking met anderen om de waarde van nieuwe concepten en producten te evalueren. Het analyseren van de werkzaamheid van nieuwe producten in het verminderen van het aantal producten die moeten worden gekocht voor hetzelfde doel of een bepaald doel. Evalueren van nieuwe ideeën voor de productie van nieuwe producten.

Dus we zullen een snelle vergelijking maken en u laten beslissen.

Wat kunnen we zeggen? Hoewel dit geen uitgebreide vergelijking is, is er één ding dat we met zekerheid kunnen zeggen: er bestaat niet zoiets als een beste vouwfiets. Maar als we ze allemaal vergelijken en ze naast elkaar werden geplaatst, zou je een andere mening kunnen krijgen. Waarom doen we dit? Omdat we toen we kinderen waren, nooit wisten dat een elektronische camera ons kon zien. Wat? Weet je het niet meer? Het was allemaal erg spannend. Nu, het idee van een slimme camera is cool, maar een slimme camera misschien niet de beste vouwfiets die er zijn. Om erachter te komen of het er een is, moeten we kijken naar de factoren die de kwaliteit van een vouwfiets beïnvloeden. Wat maakt een goede vouwfiets? Wat zijn de belangrijkste factoren? Hier zijn enkele belangrijke factoren die we kijken bij het maken van een beslissing.

Dankzij ons testlaboratorium zijn wij in staat om u een eerlijk advies te geven en u een betere deal op uw fiets aan te kunnen bieden. We hopen dat u het informatief en nuttig vindt.

Op deze pagina u vertellen hoe u uw nieuwe vouwfiets vouwen.

Het is een uitstekend startpunt als je geen ervaring hebt met vouwfietsen. Houd er rekening mee dat er geen one-size past allemaal met deze pagina. Uw kilometerstand kan variëren en sommige van deze dingen kunnen moeilijk of onmogelijk zijn om te doen op uw fiets. Als u geïnteresseerd bent in deze pagina u de pagina 'Tips voor probleemoplossing' lezen.

Vouw de fiets verticaal in tweeën. Er zijn veel verschillende soorten fietsen die je vouwen, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Er zijn veel dingen te overwegen voordat je begint, dus wees geduldig. We hebben veel problemen gezien die je tegenkomt, dus haast je niet. Hoe meer tijd u besteedt aan het vouwen van de fiets, hoe beter het resultaat.