Over mij

Lynn Molenaar

Mijn motto is "It takes work to make work" en dat is een principe dat me mijn hele leven heeft geleid. Het is een filosofie die ik probeer toe te passen op elk project dat mijn naam heeft betrokken en voor mij, het gaat over eerlijk, nederig en open. Ik geloof dat iedereen veel kan leren van anderen, vooral wanneer het leren van elkaar komt. Dus met dat in gedachten, hier is een aantal tips voor mij om u te helpen vouwen een fiets. Het is heel gemakkelijk om te beginnen om dingen voor lief te nemen en te denken dat al dit harde werk is gegaan naar afval als het niet is. Voor de meeste mensen die zijn vouwen voor een lange tijd, dit is de eerste keer dat ze beginnen te denken "wat als?". Dus laten we even nadenken.

Mijn passie

Mijn passie is om te leren en een beetje te doen van wat ik leuk vind. Je me volgen op Facebook of Twitter

De kans is groot dat vouwfietsen een populaire hobby zijn in onze Nederlandse gemeenschap. Nederlanders zijn een zeer actieve en enthousiaste groep en zijn bereid hun kennis met iedereen te delen. We hebben een bloeiende gemeenschap van mensen die delen wat ze weten, leren en spelen. Velen van hen zijn ook de oprichters van fietsbedrijven. Het zou ook een goed idee om een aantal van uw oude fietsen te nemen en zet ze aan het werk als vouwfietsen, of zelfs gewoon in een dagelijks leven, zoals sommige mensen doen. Nederlanders hebben de reputatie een beetje zuinig en praktisch te zijn. Sommigen vragen zich misschien af waarom? Nederlanders werken graag hard, en hun fietsen zijn meestal het gevolg van het harde werk van veel mensen die veel uren ervaring hebben.

Carrière

Toen ik klaar was met school maakte ik carrière door het maken van fietsframes. Toen ik op de universiteit kwam, dacht ik dat ik een baan als monteur zou krijgen. In plaats daarvan ben ik lid geworden van een groep genaamd Dutch Cycling Association, en begon in mijn vrije tijd met het bouwen en repareren van fietsen. Ik heb nu mijn weg naar het werken in een fietsenwinkel en nu ben ik op zoek naar iemand over te nemen van de blog!

Wat inspireerde je om deze blog te starten?

Mijn naam is Lynn en ik ben een van de auteurs van de Dutch Cycling blog. Het is een project dat in 2012 van start is gegaan en waar ik de tijd voor heb om het te schrijven. Ik begon te schrijven over fietsen, want ik was erg geïnspireerd door veel mensen om me heen die in fietsen. Ik besloot om te gaan met de naam Dutch Cycling Association. Het is de Nederlandse fietsvereniging waar ik in 2012 lid van ben geworden, maar toen kwam ik erachter dat er ook andere verenigingen zijn gestart. In het begin was het hele idee van de vereniging om iets te hebben om mensen bij elkaar te houden. Het was ook een manier om vrienden te vinden en informatie over fietsen te delen.

Mijn Ebook, dat Fietsgebouw heet, is beschikbaar op mijn website. Ik heb meer dan 60 blogposts geschreven over verschillende onderwerpen over mijn onderzoek en praktijk.

In deze blogpost gaan we praten over wat een fiets is, wat je moet weten bij het kopen van een fiets, en een aantal verschillende vouwtechnieken die je gebruiken om een betere vouwfiets te krijgen. We gaan dit doen vanuit het oogpunt van een beginnende fietser. Dus, als je dit artikel leest, is dit je kans om wat nieuwe kennis te krijgen en om een beetje meer comfortabel met het vouwen van een fiets. Dus, laten we beginnen. Wat is een fiets? Er zijn veel verschillende soorten fietsen. Laat me ze een lijst geven. Ze heten fietsen, racefietsen, cyclocross fietsen, mountainbikes, sportfietsen, sportfietsen, enz. Ze worden ook wel trikes, enkele snelheden, racefietsen, wegracen, sportfietsen, racefietsen, en andere namen.