Tips over het gebruik van vouwfietsen?

Lynn Molenaar

de vouwfiets is de beste fiets om te gebruiken voor al uw behoeften, degene die geschikt is voor uw gewicht en uw behoeften. U hoeft geen remmen te gebruiken, er zijn veel geweldige gereedschappen die u gebruiken om het voorwiel in te stellen voor het vouwen.

In dit artikel zal ik je alles laten zien wat je moet weten over hoe je een fiets moet vouwen. Ik zal alles uitleggen van begin tot eind met enkele voorbeelden van mijn eigen vouwen. Ik zal u ook vertellen hoe u uw vouwfiets instelt om de rit comfortabel te houden. Ik hoop dat u dit artikel nuttig vindt, zo niet, voel je vrij om een reactie achter te laten. 1. Wat moet je een fiets vouwen? Wat is het belangrijkste om te begrijpen als het gaat om het vouwen van een fiets? Er zijn veel dingen. Het kan nuttiger zijn dan Nintendo Switch Stuur. Sommige zijn duidelijk, anderen zijn minder voor de hand liggend. 1. Wat is de beste plaats voor het frame te worden geplaatst om te voorkomen dat de wielen raken van de grond? Als de fiets wielen heeft, moet het voorwiel zich aan de onderkant van het zadel en het achterwiel aan de bovenkant bevinden. Als het frame niet wordt ondersteund door de zadelpen en u deze op een stevig oppervlak plaatst, raakt het achterwiel de grond aan en bevindt het voorwiel zich boven de zadelpen. Voor een overzicht van de frame/seat tube situatie, u dit diagram zien. De foto hierboven laat zien wat je moet doen om je fiets in een rechte lijn te houden, zelfs in een bocht. Dit product onderscheidt zich sterk van artikelen zoals vouwfiets vergelijk. U zelfs het achterwiel van de fiets in de hoek van het frame hebben. 2. Wat zijn de beste plaatsen om de zadelpen te plaatsen? Dit is de vraag die ik veel gevraagd. Wat is de ideale positie voor de zadelpen? Op onderstaande foto is te zien dat mijn fiets goed op de grond past. De zadelpen zelf wordt ook aan twee kanten ondersteund met het zadel van de zadelpen naar voren. Dit betekent ook dat ik een tweede zadelpen kan nemen om mijn stuur vast te houden. Op deze manier kan ik gebruik maken van de twee stukken die ik gebruik als een verlengstuk van mijn lichaam. Dit helpt me ook om de stoel rechtop te houden tijdens het zitten op de grond, waardoor de druk op de knieën. De zadelpenpoot wordt ook ondersteund door twee stukken en kan net als voorheen worden geplaatst voor een stabiele rit.

Mijn tweede zadelpen heeft ook een stuk metaal dat helpt mijn gewicht te ondersteunen (dat is ook de reden waarom mijn knieën en heup zijn veel comfortabeler). Het metaal zit net achter de zadelpen. Je ziet het op de achterkant van de zadelpen, maar je moet het optillen om het te zien, want het is niet erg zichtbaar. Het been is ook bedekt met een klein stukje doek, dat is een deel van de stof die het been bedekt aan beide zijden, net als het voorbeen.