Waarom heb ik vouwfietsen nodig?

Lynn Molenaar

Omdat ik te veel vouwfietsen heb en ik geen vouwfietsen wil bezitten! Zie je, ik heb geen gebruik voor fietsen, vooral met mijn grote kinderen. Als ze jonger zijn, zijn ze zo blij om op de fiets te zitten dat ze op de stoel gaan zitten en erop rijden totdat ze te moe worden. Maar zodra ze zijn gegroeid, dan is het tijd om een nieuwe fiets te kopen. Dus ik moet ze van hun stoel halen en met ze gaan rijden. Inmiddels heb ik geen tijd voor vouwfietsen. Ik heb ook geen zin om een stel fietsen in mijn rugzak te dragen, terwijl ik gemakkelijk nieuwe vouwfietsen kan kopen in mijn lokale fietsenwinkel. In tegenstelling tot Fiets Groningen kan het dus merkbaar effectiever zijn. Maar als mijn kinderen klein zijn, wil ik gewoon een aantal leuke en eenvoudige vouwfietsen om rond te rijden met hen! Dus heb ik deze blog om ze te vermaken terwijl ik uit rijden. Dus, als je een vouwfiets hebt, of als je er een wilt kopen, klik dan op deze link.

Heeft u vragen over vouwfietsen, aarzel dan niet om het te vragen. Bekijk de Harley Davidson Stuur review. Ik zal u graag helpen, zelfs als u een newbie bent. Ik zal altijd proberen om al uw vragen te beantwoorden, en ik zou graag uw gedachten ook weten!

En als je geen fiets vinden bij een fietsenwinkel, kun je er nog steeds een kopen bij een online verkoper, omdat deze fietsen een stuk goedkoper zijn dan die je in een lokale fietsenwinkel vindt.

Maar let op: Sommige van de duurdere online verkopers hebben geen garanties als het gaat om de kwaliteit van hun vouwfietsen. Zie ook het Oliefilter Omnummeren testrapport.

Vouwfietsen zijn er in veel verschillende vormen en kunnen zeer verschillende namen hebben voor verschillende landen, steden of zelfs landen. Het maakt bijvoorbeeld niet uit of de fiets een "Molenaar" vouwfiets wordt genoemd, of een "Nederlandse fiets" of zelfs een "Estse fiets". Het belangrijkste is dat het wielen heeft die allemaal dezelfde grootte hebben. Waar kan ik vouwfietsen verkopen? Als de wielen op uw fiets te verschillend zijn, zal uw vouwfiets niet gemakkelijk vouwen.

Als u de beste vouwfiets voor uw behoeften wilt vinden, zult u sommige metingen willen nemen. Als u een fiets wilt die gemakkelijk vouwt, moet u de volgende afmetingen hebben: Wieldiameter : Breedte : Diepte : Hoogte : De grootte van uw wielen moet vergelijkbaar zijn met de hierboven genoemde maten. Als ze te groot zijn, zal het niet erg gemakkelijk zijn om het te vouwen.