Wanneer zijn vouwfietsen uitgevonden?

Lynn Molenaar

Wanneer heeft iemand er voor het laatst een gekocht? Het is een oude vraag!

Er zijn vele theorieën en redenen voor de uitvinding van vouwfietsen. Dit kan indrukwekkend zijn in vergelijking met Skateboard Clinic Maar ik denk dat het belangrijkste is waarschijnlijk omdat we nodig hebben om vervoer en opslag gemakkelijker te maken en we willen niet om dingen uit onze zakken. Dus hebben we iets uitgevonden dat we overal mee naartoe kunnen nemen en veilig kunnen opslaan.

Ik hoop dat deze blog zal inspireren veel nieuwe gebruikers van vouwfietsen om hun eigen te maken.

De eerste video tutorial is nu klaar!

De tutorial leert je hoe je een basisframe maakt voor vouwfietsen en hoe je de fiets monteren en het stuur en de zitpalen aan het frame bevestigen. Dit is precies wat het onderscheidt van andere producten zoals Jongens Kinderfiets. Ik heb geprobeerd om de video's zeer kort en gemakkelijk te volgen te houden. Als je nieuw bent op vouwfietsen, raad ik je aan om de eerste twee video's door te nemen en aan enkele van de meer gecompliceerde stappen te werken. Kom dan terug en begin bij stap 3. U zult snel merken dat de video's en de instructies in het boek zal u helpen om uw eigen fiets te bouwen en zal veel leuker om te volgen.

Er is nog een video over het onderwerp van het maken van de frames te gebruiken voor vouwfietsen en het is al erg populair. Ook Race Stuur Pc zal een poging zijn. Als u al een ervaren gebruiker van vouwfietsen, is er een korte introductie van de fiets zelf op de tweede pagina van het boek. Het zal u helpen om meer vertrouwd te zijn met de fiets en leren hoe de controles en functies te gebruiken. Als u een basiskennis van het monteren van een fiets, deze pagina geeft u de achtergrond van hoe een fiets frame is gemaakt. Dit is een van de belangrijkste en meest eenvoudige dingen om te doen: Zodra je alles hebt gedaan, moet je het voorwiel instellen en vervolgens het stuur en het voorwiel monteren. Nadat u een fietsframe hebt gemonteerd, u de instructies op de volgende pagina gebruiken om het frame te monteren. Je moet beginnen met vouwfietsen vanaf het begin, dan proberen om het frame samen te stellen vanaf de tweede stap. Voordat we overgaan tot het monteren van een fietsframe, gaan we een aantal dingen regelen: Eerst nemen we een kijkje op het achterwiel en zorgen we ervoor dat het werkt. Als dit het gaat, u doorgaan met de eerste stap van het samenstellen van het frame. De verwachting is dus dat het beter zal zijn dan vouwfiets. Als het achterwiel niet werkt, u nog steeds doorgaan naar de volgende stap en zorgen voor eventuele problemen met het voorwiel die kunnen worden geassocieerd met het frame.