Wat u doen met vouwfietsen?

Lynn Molenaar

Lees snel verder!

Ik wil jullie alles leren over hoe je een vouwfiets maakt. Eerst moet je het basisfietsframe bouwen. Maar als je een ervaren bouwer, dan weet je wat je moet eerst doen en hoe het te doen. Overweeg ook een Beveiligde Fietsenstalling testrapport.

Nu we het frame hebben, moeten we werken aan het maken van de wielen. Als u een serieuze fietser bent, bent u bekend met het gebruik van een fietswiel. Het maakt het mogelijk voor u om uw fiets te laten rijden zonder wielen op alle! Het is een geweldig hulpmiddel voor u om te oefenen en je oefenen op een stuk papier en dan doen op uw eigen. Dit is erg belangrijk voor het bouwen van een vouwfiets. U zult in staat zijn om te oefenen zonder wielen en als je het verkeerd hebt, zal uw fiets niet gemakkelijk te rijden. Om een wiel te maken hebben we een speciaal type staal nodig dat niet roest. Wat zijn vouwfietsen? Wanneer we een stalen wiel gebruiken moeten we een ijzeren wiel gebruiken. Het ijzeren wiel is veel gemakkelijker te gebruiken.

In de eerste afbeelding heb ik gebruik gemaakt van een afbeelding met een aantal foto's van verschillende vouwfietsen. De volgende afbeelding toont mijn "Fiets in de garage". Dit is het belangrijkste onderdeel van een vouwfiets. Ik heb twee vouwfietsen: een oude, eenvoudige en een zeer moderne. De eerste is gemaakt van een aluminium lichtmetaal en heeft wielen met spaken die ongeveer een millimeter breed zijn en de breedte van de wielen is ongeveer 30 cm. Ik kocht het in 1999 toen het in de werkplaats van een vriend was en sindsdien heb ik het heel veel gebruikt. De tweede is een aluminium frame met de wielen van dezelfde grootte, maar met een nieuwe band. Dit is de eerste keer dat ik het gebruik. De wielen en de band zijn van verschillende maten. Ik had ook een vriend die ongeveer twee jaar geleden een aluminium fiets maakte. Maar toen hij het meenam naar de show, kon ik het niet verkopen. Ik denk dat hij was afgeschrikt door de prijs. Ik denk dat het ongeveer 2 miljoen Nederlandse kronen (€ 900.000 of $ 1,1 miljoen). Ik ben ook nieuwsgierig. Deze fiets is gemaakt met stalen wielen met een ander design dan ik. Het is een opvouwbare vouwfiets met veel onderdelen en enkele zeer complexe onderdelen. Dit is niet de eerste aluminium fiets die ik heb gezien, maar het is zeker de meest geavanceerde. Ik weet niet wat voor soort bedrijf het is en of het legaal is. Het is zeker gemaakt in Nederland.

Het is gemaakt voor één persoon (in dit geval één man). Hij is de enige ontwerper, die is een professionele ontwerper van high-tech producten. Ik vroeg hem een paar vragen over de fiets en hij zei: "We kunnen je een lijst geven van onderdelen om op te vouwen voor je fiets. Als je wilt kunnen we ook een onderdelenlijst maken die je bestellen. Op dezelfde manier zal vouwfiets vergelijk een testrun zijn. Het eerste wat hij deed was om me een zeer gedetailleerde lijst van de onderdelen die kunnen worden besteld.